Zwitserse Kaasspecialiteiten

In heel Zwitserland worden de kazen nog steeds op de natuurlijke, traditionele manier gemaakt van he..... Klik op de titel om verder te lezen.

Appenzeller® Kaasfondue

De smaakvolste Kaasfondue van Zwitserland. Zijn unieke kruidige smaak maakt Appenzeller® tot de m..... Klik op de titel om verder te lezen.

Kaasfondue Sets

Fonduen is wellicht een van de oudste vormen van samen kokkerellen aan tafel. Tevens is het, naast R..... Klik op de titel om verder te lezen.

Raclette Suisse

Raclette ontstond in de bergen van het Zwitserse kanton Valais (Wallis). Maar het almaar groeiende s..... Klik op de titel om verder te lezen.

Girolle® Originale

De Girolle® is een geniaal en eenvoudig (gepatenteerd) apparaat voor het schrapen van de Tête de M..... Klik op de titel om verder te lezen.

ChocTwist®

Zalig zachte Chocoladekrullen als decoratie, of…………lekker uit het vuistje! Pure verleiding met een ..... Klik op de titel om verder te lezen.

Caotina®

Caotina is een cacaopoeder (“chocodrink”) uit echte Zwitserse chocolade, welke sinds1963 in Zwitserl..... Klik op de titel om verder te lezen.

Zwitserse Chocolade

De Zwitserse Chocolade geniet internationale erkenning, het draagt samen met de Horloge-industrie en..... Klik op de titel om verder te lezen.

Zwitserse Wijnen

Als men aan wijn denkt, komt men al snel bij de traditionele "wijnlanden" Frankrijk, Italië, Spanj..... Klik op de titel om verder te lezen.

Overige Zwitserse Specialiteiten

Zwitserland en zijn inwoners barst van de tradities, dus ook van regionale Specialiteiten. Wij breng..... Klik op de titel om verder te lezen.

DeliSwiss – Een goed stuk beter

De producten van onze partner DeliSwiss zijn altijd nét een stuk beter! Net zoals de veelzijdighei..... Klik op de titel om verder te lezen.

 • Zwitserse Kaasspecialiteiten

 • Appenzeller® Kaasfondue

 • Kaasfondue Sets

 • Raclette Suisse

 • Girolle® Originale

 • ChocTwist®

 • Caotina®

 • Zwitserse Chocolade

 • Zwitserse Wijnen

 • Overige Zwitserse Specialiteiten

 • DeliSwiss – Een goed stuk beter

 

Volg ons via ....

Facebook YouTube Twitter

Contact

SwissNeth BeNeLux

con address  Europaweg-Zuid 200
        6374 KW LANDGRAAF
        The Netherlands

con tel  +31 (0)6 421 289 10

emailButton  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SwissNeth Tweets

swissneth Prachtig shot van de Zwitserse Alpentoppe(rs)n!! https://t.co/KpVxkQQYtkhttps://t.co/WJTUpgNpXF
16hreplyretweet
swissneth Nieuw en exclusief: Appenzeller Raclette. 200 gram in 8 plakken van… https://t.co/gOCWS4OiWY
jan 17replyretweet
 

Wie zijn wij

zwitserland sfeerWie
SwissNeth BeNeLux is de distributeur van typisch, van origine Zwitserse food en non-food producten in de Benelux. Wat wij importeren is de kwaliteit uit en van Zwitserland, de typische levensmiddelen en merken welke over de hele wereld bekend zijn.

Opgericht door Bart Nievelstein, een echte Zwitserland-fan, -liefhebber en -kenner. Door meer dan 25 jaar ervaring in en met Zwitserland heeft hij een brede markt- en productkennis met een zelf opgebouwd netwerk aan leveranciers welke de Zwitserse kwaliteit leveren én garanderen.


Zijn
De kernactiviteit van SwissNeth BeNeLux is de verkoop van typisch Zwitserse levensmiddelen, bereidingsproducten, specialiteiten en dranken op de gehele Nederlandse en Belgische (levensmiddelen)markt. Hieronder vallen alle landelijke en regionale supermarktorganisaties, onafhankelijke supermarkten, speciaalzaken, horeca- en drankengroothandels, cash & carry (outlets), zelfbedienings-groothandels, tankstations, slijterijen, hotels, restaurants, etc.

Tevens is SwissNeth BeNeLux uw toeleverancier voor originele producten voor de Kerst- en Geschenkpakkettenmarkt.


Wij
Wij zetten ons met ziel en zaligheid in om de Zwitserse kwaliteit in de Nederlandse en Belgische huiskamer te brengen. Onze Partners zijn stuk voor stuk de meest gerenommeerde producenten van Zwitserland. De kern is grote naamsbekendheid en hoge kwaliteit.
Onze Partners vertrouwen op SwissNeth BeNeLux, omdat wij de uitgebreide kennis van de producten bezitten en Zwitserland ademen en uitstralen en dus een goede vertegenwoordiging garanderen.

Met diverse acties (prijsactie, prijsvragen, sampling, enz.) ondersteunen we actief de verkoop voor en met onze afnemers. Tevens zijn er regelmatig voor de eindconsument aanbiedingen en acties gekoppeld aan een product.
 

Formulieren / Catalogi

download

Hier staan enkele formulieren en catalogi die u kunt downloaden.

Ondervindt u problemen met het downloaden, neem dan contact met ons op en we sturen of mailen u de gewenste documenten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van SwissNeth BeNeLux.

Matterhorn by night